2394031431 Προφήτη Ηλία 3, Μελισσοχώρι, Θεσσαλονίκη ckosmid@gmail.com
hero image

ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ψωρίαση [από την ελληνική λέξη ΨΩΡΟΣ που σημαίνει ΛΕΠΙ], παρουσιάζεται σε άνδρες και γυναίκες, σε διάφορες ηλικίες, με περιόδους έξαρσης και ύφεσης. Δεν είναι κολλητική, απλά είναι αντιαισθητική. Είναι μία προσπάθεια ΑΥΤΟΪΑΣΗΣ του οργανισμού, που με το τρίτο νεφρό [που είναι η επιδερμίδας] προσπαθεί να αποβάλλει τοξίνες, βαρέα μέταλλα, νεκρά κύτταρα, καθώς και περιττώματα παρασίτων. Παρουσιάζεται στην επιδερμίδα, στους αγώνες στα γόνατα στους μηρούς, στην πλάτη, στο κεφάλι, ακόμη και στις φτέρνες. Είναι ένα σύμπτωμα, ένας συναγερμός του εγκεφάλου, να αλλάξει διατροφικές συνήθειες , το άτομο και να αποβάλλει τοξίνες βαρέα μέταλλα και παράσιτα, με παράλληλο καθαρισμό του λεμφικού συστήματος.
 

Παρουσιάζει, ασημί φολίδες ή φλύκταινες και ιδιαίτερα κόκκινο χρώμα και φαγούρα.
Αιτίες οι τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα των εμβολίων, τα οινοπνευματώδη ποτά, η ζάχαρη, τα γλυκά, τα εντομοκτόνα, τα συντηρητικά τροφίμων, το χλώριο του νερού, το στρες, το αδύνατο ανοσοποιητικό, το γεμάτο λεμφικό σύστημα, ο όξινος οργανισμός [ΡΗ], τα οποία δημιουργούν ΤΟΞΙΝΑΙΜΙΑ.

 

Αυτά μπορεί να τα αλλάξει ο οιοσδήποτε, με συμμετοχή, με φροντίδα και αληθινή ΑΓΑΠΗ προς τον εαυτό του, σαν να πηδά εμπόδια σε γυμναστήριο, γεγονός που θα βελτιώσει την αυτοεκτίμηση, τον αυτοσεβασμό, την αυτοπειθαρχία και σίγουρα όχι με μία αλοιφή, ή με ένα κόκκινο ή πράσινο χάπι.
 

Η συμβατική ιατρική προτείνει στον ασθενή να μάθει να ζει με αυτό πρόβλημα, η βοτανοθεραπεία – φυσικοθεραπεία προτιμά την ΙΑΣΗ.
Στο συγκεκριμμένο άτομο, ηλικίας 50 ετών, παρουσιάσθηκε η ΨΩΡΙΑΣΗ , πριν από 15 χρόνια, έκανε πολλές προσπάθειες, με επισκέψεις σε γιατρούς, με άπειρες εξετάσεις που έδειχναν άριστη φυσική κατάσταση, με κηραλοιφές, με χημικά φάρμακα, μέχρι που απογοητεύθηκε, το πήρε απόφαση ότι έτσι θα πάει.

 

Όταν με επισκέφθηκε, κατόπιν σύστασης άλλου θεραπευμένου ανθρώπου, διέκρινα αμφιβολία και αμφισβήτηση [λογική κατ εμέ], όταν τον διαβεβαίωσα ότι θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα σε 15 ημέρες και ακόμη καλύτερα σε 30 -60 ημέρες, δεν κρατήθηκε και γέλασε.
Του πρότεινα, να κάνει την αγωγή των 29 ημερών, που στόχο είχε την απομάκρυνση τοξινών, την ομοιόσταση – αλκαλικότητα και εάν ο χρόνος με δικαίωνε και άρχιζε η ΙΑΣΗ, τότε να αξιολογούσε την ισορροπία της υγείας και την ποιότητα ζωής με ευρώ και να με άμοιβε ανάλογα, γιατί πρέπει να υπάρχει ανταλλαγή ενέργειας, στην ζωή.

 

 

Πίσω